Кандидати від БПП «Солідарність» очолять дві об’єднані територіальні громади на Львівщині

На виборах голів ОТГ, які відбулися 24 грудня 2017 року,  здобули перемогу кандидати, яких висунула  та підтримала партія «Блок Петра Порошенка Солідарність».

Кам’янко-Бузьку міську об’єднану  територіальну громаду очолить  Олег Омелян, свої голоси за нього віддали 4979 виборців, що становить 68,57%.

Олег_Омелян

 

Мурованську сільську об’єднану територіальну громаду очолить Зіновій Петрух, який отримав 3293 голосів, що становить 91,83%.

Зіновій_Петрух

Окрім того, за результатами виборів  до Кам’янко-Бузької міської ради та Мурованської сільради  пройшли  по 4 кандидати від партії «БПП Солідарність».  За словами, голови Кам’янко-Бузької міської об’єднаної територіальної громади Олега Омеляна, мешканці підтримували створення ОТГ, тож  тепер депутати новообраної міської ради вирішуватимуть чимало важливих питань.  «Децентралізація, дає нам багато сьогодні можливостей до самоврядування. Працюватимемо над створенням додаткових робочих місць, які б наповнювали бюджет, плануємо зробити інвентаризацію всіх земель, для того щоб побачити фінансову спроможність нашої об’єднаної територіальної громади. Пріоритет – покращення інфраструктури, яка є в нашій ОТГ. Наша громада має бути успішною, ми маємо хороше географічне розташування.  На сьогодні є інфраструктура, яка покращилася власне завдяки політиці президента України, зокрема проведений ремонт дороги Львів-Луцьк. Ми  маємо дуже хорошу дорогу, яка покращила економічну привабливість нашої території.  Тому ми в подальшому сподіваємося на тісну співпрацю власне з «БЛОКОМ ПЕТРА ПОРОШЕНКА СОЛІДАРНІСТЬ». В міській раді нашої ОТГ будуть представлені депутати цієї політичної сили. Ми працюватимемо над залученням інвестицій та фінансів для розвитку нашої ОТГ», – розповів Олег Омелян. Разом з тим, Тарас Келеберда, кандидат у депутати від партії «БПП Солідарність», який здобув перемогу  на виборах запевнив, що обранці спільно працюватимуть над вирішенням усіх проблемних питань.  «Впевнений в тому, що новообрані депутати будуть підтримувати політику президента України в частині розпочатих реформ:  освітньої, медичної, в частині децентралізації. І впевнений, що депутати будуть плідно і конструктивно працювати щодо вирішення господарських питань для забезпечення покращення якості життя і добробуту громади ОТГ», – зазначив Тарас Келеберда.

Зіновій Петрух, також вбачає чималі перспективи розвитку Мурованської сільської ОТГ, адже до громади увійшло чимало прильвівських сіл. «Ми є одна із найбільш перспективних територіальних громад Львівщини.  В Мурованому є багато підприємства, які дають великі надходження в  наш бюджет. Наша об’єднана  територіальна громада охоплена кільцевою дорогою,  одна частина якої є Львів – Київ, друга –  Київ-Чоп. Тож села, які увійшли до нашої  ОТГ є перспективними. Працюватимемо для того, щоб дійсно наша громада стала самодостатньою та цікавою для інвесторів», – зазначив Зіновій Петрух.

Додамо, що на  виборах в ОТГ, які відбулися 24 грудня, переконливу перемогу отримала партія «Блок Петра Порошенка «Солідарність». За результатами паралельного підрахунку голосів, проведеного партійними штабами, 28 переможців на посади голів ОТГ, або 55 %,  – висуванці, члени партії або кандидати, які йшли за підтримки партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Кандидати від БПП очолять 3 міських, 5 селищних та 20 сільських ОТГ.