Наступні вибори будуть чесніші, бо виборці стали освіченіші і відповідальніші – Юлія Кулич

Протягом 21-24 вересня голова Радехівської районної організації партії БПП «Солідарність» Юлія Кулич пройшла навчання у «Вільній академії» з управління громадською думкою, політичних технологій, маркетингу і менеджменту у м. Києві

кулич1

Активістка розповідає, що особливо її вразили висновки Дениса Богуша щодо виборчих тенденцій в Україні. «Для себе особисто я прийняла ці слова за константу, що вибори будуть чесніші і чесніші, бо виборці стали освіченіші і відповідальніші, більш критично і вимогливо ставляться до своїх обранців. Також мені сподобалися перспективи президентських виборів, до яких чинний президент додав свою особисту планку інтелекту. Тепер кожен наступний кандидат буде розуміти, що замало бути просто гарною жінкою чи мати спортивну статуру, бо для конкурентності треба бути досить начитаним і володіти іноземними мовами», – поділилася враженнями Юлія Кулич.

кулич3

Освітній курс у «Вільній академії» триває сім років і є єдиним в Європі системним освітнім проектом по підготовці політичних PR фахівців. Підготовку тут пройшли більше 3000 слухачів з 8 країн світу.

кулич2

Навчання базуються на основі досвіду і кейсів американських та європейських PR і GR фахівців, політологів і політтехнологів, юристів і журналістів. Кейси політтехнологів побудовані на успішних кампаніях: Barnie Sanders, Barack Obama, Олексія Навального, Юлії Тимошенко, Петра Порошенка та багато інших. Теоретичні лекторії чергувалися із 25 практичними заняттями.

Слухачі отримали сертифікат про компетенції.