Сокальська «Солідарність» вирішила брати участь у виборах до ОТГ і висунула кандидатів

Сьогодні, 25 вересня на загальних зборах Сокальської районної організації партії БПП «Солідарність» відбувся другий етап конференції на передодні перших місцевих виборів до Великомостівської об’єднаної громади. Рішення про участь у виборах було прийнято у перший етап – 24 вересня

unnamed (3)

Голова Сокальської районної організації партії Олег Фенчин розповідає, що на посаду голови Великомостівської громади партія підтримує кандидатуру Ройка Ярослава Григоровича. «Знаємо цю людину дуже давно як чудового фахівця і організатора. Сподіваємося, що йому вдасться реалізувати свої вміння на благо територіальної громади», – заявив Олег Фенчин.

unnamed (2)

На конференції обрали робочі органи, визначили регламент роботи і процедуру голосування, підтримали кандидатуру на посаду голови і делегували кандидатів у депутати по усіх 26-ти шести виборчих округах.

unnamed (1)

Делегати конференції з міста Сокаля і Великих Мостів, сіл Бутини, Пристані, Реклинця, Двірці, Шишаків розглянули питання про роботу місцевих осередків партії та делегування представників Партії до Великомостівської територіальної виборчої комісії.

Головуючим на Загальних Зборах був Шклянка Богдан Петрович, секретарем – Запісоцький Роман Васильович, головою лічильної комісії – Гриценко Ірина, головою мандатної комісії – Пелип Іван.

На конференції також був присутній представник місцевої ТВК.